+++pinup Şikenin Ayak İzleri III

Şikenin Ayak İzleri III

Şikenin Ayak İzleri III

Kaç personel alındığıkonusunda da, kendilerine yazılı cevap vereceğiz. Aşağıdaki sorularımın,Sayın Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanıtarafından cevaplandırılmasınıarz ederim. Delaletinizle ilgili kurum ve RTÜK yetkililerininaşağıdaki suallerimi cevaplandırmasınıarz ederim. TÜRKİYE BÜYÜK MİLLETMECLİSİ BAŞKANVEKİLİ KAMER GENÇ(Devamla) – Efendim, ben, bir gerçeği söylüyorum.Belki, Ege’den gelen arkadaşlarımızınbu sorunları yok; ama, bizim çok ciddî sorunlarımızvar. BAŞKAN – Sayın Çapoğlu “cinayetörgütü” lafını kullandıktansonra geriye ne kalıyor, anlamıyorum ki… Benimne maksatla, ne niyetle ifade ettiğimi yahut neyi ifade edebileceğimi siz gayet iyi bilirsiniz. HİKMET ULUĞBAY (Ankara) – SayınBaşkan, biraz önce, hatibe hitaben “sizi, esaretaltındaki çocukları kurtardığınıziçin kutluyorum” dediniz.

Sayın Giray, zatı âliniz kalbenmutmain olasınız diye arz ediyorum; oylamaya geçilmedenönce karar yetersayısının aranmasıtalep edilebilir. Bendeniz oylamaya geçmiş, hattakabul oylarını saymaya başlamıştımki, zatı âlinizden bu talep geldi; bu sebeple yerinegetiremedim; kusura bakmayın. Görüşülmekte olan, TürkiyeBüyük Millet Meclisi 1997 yılı BütçeKanunu Tasarısına ekli, 1997 yılındasatın alınacak taşıtlar cetvelindeyer alan, 5 inci sıradan “kaptıkaçtıminibüs” yerine, Sıra No 10’dan “otobüs”(takriben 20 kişilik) aracın konulması suretiyle,gerekli değişikliğin yapılmasınıarz ve teklif ederiz. Sayın milletvekilleri, Başkanlıkolarak biz, Plan ve Bütçe Komisyonu Sayın Başkanındansorduk. Sayın Başkan -ki, o işin uzmanlıkdalının başında bulunan bir arkadaşımızdır-gider artırıcı niteliktedir buyuruyor. Giderartırıcı nitelikte bir teklifi, bizim, işlemekoymamız, Anayasanın 162 nci maddesine göremümkün değildir. ERTAN YÜLEK (Adana) – Sayın Başkanım,bu gibi giderler “Diğer Cari Harcamalar” kalemindeyer alır. Dolayısıyla, biraz evvel arz ettiğimgibi, hem gider artırıcı olması hemde normal olarak faslının farklı olmasısebebiyle, bu önergenin işleme konulmaması lazım\. Her yatırımınıza ek bonuslar ve cashback fırsatlarından yararlanın. marspin up www.pusulaistanbul.com giriş\.

Meclis personeli içerisinde aynı göreviyapanlar arasında ayrı ücret uygulamalarımevcuttur… Değerli milletvekilleri, bugün, hemen herkes,Meclisten şikâyetçidir. Anayasalsistemdeki, siyasî yaşamdaki tıkanıklığınfaturası, maalesef, Meclise çıkarılmakistenilmektedir. Meclisin itibar kaybını telafietmek, başta Sayın Meclis Başkanından,en sade üyesine kadar bir asli görevdir. Değerli milletvekilleri, bu durum, HükümetProgramının uygulanması bakımındanbelki bir kolaylık sağlamıştır;ama, zaman zaman, Meclisin saygınlığınıda zedelemektedir. Ülke ve rejimin geleceğini ilgilendirençoğu konuda partilerüstü bir tavırgeliştirilmesi bu nedenle engellenmektedir. Adalet Bakanlığı taşra teşkilatlarında 4 bin hâkim ve savcı, 2 bin hâkim adayı kadrosu, merkezde ise bir İnsan Hakları Dairesi Başkanı, 4 daire başkanı kadrosu ihdas edildi. MİKK, bakanlıklarla diğer kamu kurum ve kuruluşlarının, belirtilen görevlerini ve yükümlülüklerini yerine getirmesiyle ilgili koordinasyonu sağlayacak, istihbarat çalışmalarının yönetilmesinde temel görüşleri oluşturacak ve uygulamayı belirleyecek. KHK’ya göre kamu görevinden çıkartılanların, mahkûmiyet kararı aranmaksızın rütbe ve/veya memuriyetleri alınacak. Bir daha kamu hizmetinde istihdam edilemeyecek olan bu kişilerin silah ruhsatları iptal edilecek. Pasaportları iptal edilecek bu kişiler; varsa oturdukları kamu konutları veya lojmanlarını 15 gün içinde tahliye edecek.

  • UEFA raporu, Avrupa kulüp futbolunun endişe verici bir resmini çiziyor.
  • Yeni KHK ile Mavi Derneği (Batman), Kuran Sevenler Derneği (Antalya), Antalya Çağlayan Lisesi Mezunları Derneği, Rojeva Medya gazetesi (Diyarbakır), Gazete Şujin (Diyarbakır) ve Dicle Medya Haber Ajansı (Diyarbakır) kapatıldı.
  • Bugün, birinci problemimiz, insanımız,kendisini idare edenlere güvenmiyor, problemlerini çözebileceğineinanmıyor; ama, inanmak, güvenmek istiyor.

KEMAL ALBAYRAK (Devamla) – Kendi ithalat ve ihracattaşımacılığımızınbile hali hazırda yüzde 35’ini yapabildiğimizve her yıl, yabancı bayraklı gemilere 1,5milyar dolar ödediğimiz göz önüne alındığında,bu zaruret daha da belirgin hale gelmiştir\. Kayıt bonusunu kap, ücretsiz oyunun keyfini sür. pinup casino\. BAŞKAN – Sayın Zengin, eksüre vermemhalinde arkadaşlarınızın süresinikullanacaksınız. Değerli arkadaşlar, varsayalım ki,biz, şimdi, denk bütçe hazırladıkve önümüze koyduk. Hükümet olarak, bütünüyle,bu denk bütçeyi gerçekleştirmek üzereçaba harcayacağız. ARİF SEZER (Devamla) – Onun için, KöyHizmetleri Genel Müdürlüğünü, neTarım Bakanlığından farklı neSanayi ve Ticaret Bakanlığına bağlıbirliklerden farklı bir kurum olarak görüyorum.Dilerim, en güzel günlerde icraat yaparlar; yaparlarsa,alkışlarız; ama, yapmazlarsa da, eleştirien doğal hakkımızdır. Denizcilik Müsteşarlığıbütçesine bakıldığında, ayrılanyaklaşık 1 trilyon liranın, denizlerde seyirgüvenliğinin sağlanması, can ve mal güvenliğininkorunması amacıyla yapılacak çalışmalarabile yetmeyeceği anlaşılacaktır. Denizcilikleilgili bütçeye konulan bu rakam, Hükümetindenizciliğimize bakış açısınınolumsuzluğunun bir göstergesidir. Çernobil’in, hâlâ, yeraltındanKaradeniz’e sızdığı gerçeğiunutturulmamalıdır; ancak, bölge insanımızıçok kaygılandıran bu konuyu, Denizcilik Müsteşarlığınınyeterince ciddiye almadığını görüyoruz.

Anamuhalefet Partisi Başkanı,kendisinden, bu işin soruşturulmasınıistiyor; cevap “sen, ASALA’nın avukatı mısın,PKK’nın avukatı mısın? ” Arkadaşlar,bu ne demek; yani, “bu iş soruşturulsun”diyen adam ASALA taraftarı mı, düşmanmı? Şimdi, yine, dünden misal vereyim -misalçok da, hatırımızdadır diye-Sayın Başbakan, burada, dünkü projeksiyongösterisinde, muhalefete “siz, bizim hayallerimize yetişmezsiniz”falan dedi. Bütçe denkliği meselesi konuşuldu,arkadaşımız Bahri Zengin Bey de “bütçedenktir, denkliği şöyledir…” falan dedi;fakat “bu bütçe denkliği nasıl olacak”diye sorulduğunda -eğer, zabıtlardan bulursam söyleyeceğim-yine, Sayın Başbakan “asıl, siz baktınızmı özelleştirme faslına bunun; biz, özelleştirmeye4,7 milyar dolar koymuşsuz. Nereden alacağızbunu; Yüce Meclis bunun kanununu çıkardı.Telekomun hizasında 1 milyar var, Telekomun hizasında3,5 milyar…” falan sayıyor. Agâh Oktay Bey-zabıtlarda- soruyor “ne zaman” diye bu martayına kadar alınacak” deniliyor.

Related Post