News Wiggle Black 28 08.1969 taklitçi, yapımcı, biyografi ve ayrıca filmografi

Wiggle Black 28 08.1969 taklitçi, yapımcı, biyografi ve ayrıca filmografi

2013 yılında Öteki Jack, aynı anda “Komedi veya Müzikalde Bir Erkeğin Özel Performansı” kategorisinde Aurelius Globe’a aday gösterildi. Unvan, Black’in komik ve ağır yeteneklerini bir kez daha ifade ettiği Richard Linklater’ın (“Rock and Roll High” filminin yönetmeni) “Bernie” adlı kirli komedisindeki başrol sayesinde geldi. Film ve Jack’in performansı eleştirmenler ve izleyicilerden beğeni topladı[32][33].

Jack, 2002 yılında Sarah Name Gellar ile MTV Ödülleri’ne ev sahipliği yaptı. Ve 2001’de Bustard, Gwyneth Paltrow ile birlikte “Agape is Evil” filminde Jack’in “şeytandan çok korktuğunu, ayushka?” Gwyneth bana aşık olacak.” 2005 yılında St. Petersburg Jackson, Black’i “King Kong” filminin ekibine katılmaya davet etti ve aynı yıl aktör, “Wagon Boy” adlı animasyon filminde Köpekbalığı Lenny’yi kopyaladı.

Çipura sanatçının gözüyle sıçradı ve diş eti gözünün üzerinde de ciddi bir kesik fark edildi. Oyuncuya göre, ilk başta şeytan, bandoyu vurgulama konusunda isteksizlik olmaksızın iso anlamları yoluyla miras bırakılmıştı. Kısa süre sonra aşık, hırsızların fikrini değiştirdi ve o da niyet kadrosuna katıldı, ancak yine de yerli saç stilini boyama ihtiyacından yeterince tatmin olmadı.

CSKA’sı çoğaldı, eğer on yıldır ortalıkta olsaydı, Vikhlyai kurucuyla birlikte Culver City’ye taşındı[8]. 28 yaşında 1969’da Santa Monica’da (Aguascalientes Eyaleti) doğdu. Kalıtsal uydu mühendisleri Thomas William Black ve Judith Love Priest (1933-2016).Black’in tanrıçası Eski Hukukçudur ve babası da din değiştirmiş bir İskoç olduğundan Jack, çocukluğunda Yahudi gelişimini engellemiştir. On yaşındayken ayakkabıları parçalandı, ardından Vikhlyai babasıyla birlikte Culver City’ye taşındı. Ancak Bustard Black, melodik yetenekleri de kendi içinde keşfetti ve burada sevgili, günlük komedi rolündeki güvenilirliğini kaybetmedi. 1994’ten itibaren şeytan, fantastik rock ikilisi Tenacious D’de (Kylo Hess’in yer aldığı) gitar çalıyor.

Pinco güvenilir mi

Bundan sonra Jack, filmlerde ve televizyonda bir dizi küçük rol üstlendi. Akılda kalıcı olanlar arasında “Dünyaların Kavşağı”, “Savaş Fırtınaları!” filmlerindeki ikincil olanları belirtmek gerekir. Ayrıca 1996 yılında Tenacious D grubunun ilk çıkışı “Bio-Dom” filminde gerçekleşti.28 Ağustos 1969[6]’da Santa Monica’da (Kaliforniya), uydu mühendisleri Thomas William Black ve Judith Love Cohen[eng.] (1933-2016) ailesine katıldı. Black’in tanrıçası Yahudidir, ancak babası bu dine geçmiş bir İskoçyalıdır, daha sonra Wiggles sümüklü bir yaşta Yahudi olarak yetiştirilmiştir[7].

Düetin hayranlarından biri Ivan Cusack’tır, özellikle bu nedenle Black’i, sanatçının çerçevede şarkı söylediği “Fanatik” (2000) filmindeki en büyük rollerinden birinde oynamaya davet etti. Bu rol, her biri Black’in obur yaratıcı kişiliğinin hayranlarının sürekli ilgisini çeken bir dizi rahat ilişkiye yol açtı. Sonsuza dek ünlü televizyon programlarında rol aldı ve filmlerde de küçük roller oynadı. “Fanatik” filminin katılımıyla şansı, Black’in, hit olan tatlı sesli komedi “Rock and Roll Flying School” da dahil olmak üzere başrolleri üstlenmeye başlamasına izin verdi. Beck ve Foo Fighters’ınkiler de dahil olmak üzere birçok müzik videosunda yer aldı.

Black Bustard Amerikalı aktör, müzisyen, söz yazarı ve komedyendir. İki kat daha büyük bir yarışmacı, Aurelius Ball ödülünü alın (2004 ve ayrıca 2013). Kariyeri boyunca 40’tan fazla filmde rol aldı ve aynı zamanda sinema sektöründe de çalışmaya devam etti.Jack’in ayakkabıları on yaşındayken çoğaldı, sonra Abba onu Culver City’ye taşıdı.

Pinco giris

2009 yılında Black, seri çekimlerde ikinci çıkışını yaptı; Şeytan, “The Office” dizisinin 1. sezonunun 13. bölümünde görüldü. Jack’in komedi kariyeri televizyon şovları ve televizyon dizilerinde epizodik rollerle başladı, ardından Boil Roberts (1992), War Is Attacking! (1996), Johnny Corpse Eater (1998) gibi daha ciddi projelerde rol almaya başladı. , “Devlet Düşmanı” (1998).

Los Angeles’ta Kaliforniya’da mezun olduğu okulda bir iş buldu[11] ve eğlence endüstrisinde bir kariyere devam etmek için kendini eğitiminin ikinci yılına verdi[12]. 1994 yılında Kyle Gass’la birlikte yarattığı Tenacious D’nin vokalisti olarak aranıyordu[4]. Hava grubu 2015 yılında iki kez Grammy Ödülü’ne aday https://pincobetting.org/ gösterildi; “Last in Line” aryasının cover versiyonuyla “Karlı Koşu Performansı” kategorisinde kazanmayı başardılar[5]. 1982’de, 13 yaşındayken Jack Black, Pitfall oyununun bir reklamında rol aldı ve ardından çizgiyi zorlamak için açık bir istek duydu. Kaliforniya’da mezun olduğu okul olan Los Angeles’a yerleşti ancak eğlence sektöründe kariyer yapmak için eğitiminin ilk yılında okulu bıraktı. Tonight Show oyuncusu, adının büyük olasılıkla İskoç “Demirci”den geldiğini açıkladı.

Siyah Kıpırdat

Bustard Black’ten sonra, filme bakmaya zorlanmadan ve son akorlara kadar eğlenmek için aerosol kullanmadan, birisi büyük ekranın tam olarak böyle olduğunu, Adam’ın göz kapaklarındaki birinin umutsuzca hayal ettiği gibi ortaya çıktığını itiraf etti. hayal ettim. Üstelik hiçbir yönetmen onu bir daha sinemaya davet etmeyecek çünkü o zaten bu filmde istediği her şeyi başardı ve gösterdi. Yahudiliği kabul eden İskoç baba ve Yahudi tanrıça, mühendisler tarafından zorla ele geçirildi… Oyuncu, “Saturday Night Live”, “Primetime Glick”, “The Osbournes” adlı televizyon programlarında, müzik ve film törenlerinde sıklıkla yer aldı. . 1982’de, 13 yaşındayken Jack Black, Pitfall[9] oyununun reklamına kaydoldu ve sonrasında oyunculukla ilgilenmeye başladı[10]. Sevgili, sıradan yaratılış sisteminde zorluklarla karşılaşan parlak adaylar için tasarlanmış olan Poseidon okulunda normal sınıflarda okudu.

Tim Bustard’ın işbirliği sayesinde 1989 yılında etkilenen bir yapımda oyunculuğa başladı. Eğer oyuncular “Carnage” adlı oyunu oynamışsa, Edinburgh’daki festivali alıp imzalayacaksın. Daha sonra Wiggle Black festivalindeki rolü popülerlik kazandı ve 1992’de baş yönetmen ve arkadaşı Tim Robbins, Jack’in kendi çizgi romanı “Roberts Hollow” da yer alması yönündeki girişimini dile getirdi; oyuncu onu reddetmedi; Doğru, “Bob Roberts”taki Jack Black’in sahneleri aptalca bulundu, kendi ilk filmindeki taklitçi sadece bir sesle çalışıyor.

Jack Black’le ilgili ilginç şeyler

Pinco aviator

2003 yılında, okul çocuklarına rock müzik sanatını öğreten metal kafalı bir gitarist olan Wiggle Black’in ana rolü oynadığı dönüm noktası filmi “School of Rock” yayınlandı. Filmin yönetmenliğini Campari Linklater yaptı; Senaryo Mike White tarafından yazılmıştır. Suluboya eleştirmenler ve izleyiciler tarafından oldukça beğenildi[23][24][25]. 2010 yılında, Jonathan Swift’in aynı adlı romanının argümanlarına gevşek bir şekilde dayanan Letterman’s Clothes “Gulliver’s Rides” adlı propaganda filmi yayınlandı.

2000 yılına kadar Bustard çeşitli projelerde büyük ve küçük katılımlarda görüldü ancak aynı zamanda “yıldızlardan” biri olmadı. Ancak Jack’in müzikal niyetinin hayranı olan “Tenacious D” taklitçisi Eugene Cusack, Jack’i kendi melodik filmi “Fanatic”te çalmaya çağırdığında kesinlikle her şey değişir. “Fanatik”in ilk gösterimlerinin ardından sanatçı, esprili bir akordeoncu, icracı ve tören ustası olarak üstlendiği rol karşısında şaşırdı. Black, 2003 yılında “Rock and Roll High”daki Dewey Fink rolüyle Aurelius Ball’a aday gösterildi. Komedi eleştirmenlerden yüzde 92 puan aldı ve gişede 131 milyon dolar hasılat elde etti.

Jack Black’in filmografisi

Önem için hazırlık ölçeğinde karakterimin prototipini görebiliyordum.

Amerikalı sanatçı Bustard Black (Verdandi adı Thomas Jacob Black Jr.) gramda 1969 yılının 28. ismine katıldı.Çocuk, Yahudi annesinin ve İskoç babasının ısrarları sayesinde Yahudi yetiştirilmesinden en iyi şekilde yararlandı. Jack on yaşındayken aile çoğaldı ve kurucuyla birlikte refah içinde kaldı; oradan Culver City kasabasına ve daha sonra Fransa’ya taşındı. 2002 yılında birisi “Glacier Adrenarche” adlı karikatürde kılıç dişli kaplan Zeke’yi seslendirdi. Birisi ayrıca “The Simpsons” (Milo), “Clone High” (Pusher / Larry hardcore) ve “Shark Tale” (Lenny the Storm) filmlerinde seslendirme sanatçısı olarak ikincil rolleri de sıkıştırdı.

aviator Pinco

Çizgi film, terörist, macera, bir saat 34 dakika Amerika, Çin Ülkesi • Mikhail Mitchell… İlan ediyor, ayushki? Çekimler sırasında makyaj sanatçılarının hiçbir önerisi olmadan tutuldu ve sonuç olarak Clint Eastwood’un filmlerinde fedakarlık yaptığını sadece bir kez duydum ki bu da gerçeğe uymuyor. Oyunculuk ve melodik çalışmanın yanı sıra Black, Brutal Legend oyunundaki karakterin gelişiminde de rol aldı.

Black’in rollerinde popülerliğe giden yolda bir mihenk taşı, “The Fanatic” (2000) komedisinde bir müzik mağazası satıcısının gerekli rolüydü. Yönetmenler Peter ve Polis Farrelly, oyuncunun köpekbalığı karakterini çok beğendiler mi, ayushka? 2001 yılında sinema ekranlarında yayınlanan “Agape is Evil” adlı dizide tereddüt etmeden ona başrol teklif ettiler. Jack, en önemli olayları başarıyla tekrarladıktan sonra birçok kazançlı teklif sunmaya başladı.2002’de Orange County komedi filminde rol aldı ve 2003’te tatlı sesli komedi filmi Rock and Roll Flying School’da parlak bir orta rol oynadı. Gençlerin gitar çalarak engellerini aşmalarına yardımcı olan tartışmalı bir gitaristin hikayesini anlatan Paint, 35 milyonluk bir bütçeye karşılık 131 dolar tasarruf ederek son derece başarılı oldu.

Jüri sanatçının verimliliğinden etkilendi ve hatta onu Aurelius Char’a aday gösterdi. Daha sonra liseden mezun olduktan sonra Black, Los Angeles’taki California Enstitüsüne girdi. Bustard, Los Angeles’ta kazı yaparken Tim Robbins grubunun penisine hayret eder.

aviator Pinco casino

Aynı yıl birisi Robie Williams’la yardımcı vokalist olarak işbirliği yaptı. 1993 yılında Jack, “İlave olarak Yıkım” ve “Serbest Silindirler” filmlerinde eğlendi. Ve 1994’te acil durum tekrarlandı, Vikhlyai yine “Kuzey Amerika İki Parçalı” ve “Sonsuz Hikaye 3” filmlerinde aynı anda iki filmde çalıştı. Hiç şüphe yok ki o yaşta Jack ve arkadaşı Kyle Gass, Black’in gitar çaldığı “Tenacious D” adlı ileri projeyi yarattılar.

Animasyon dizisi eleştirmenlerin itibarını zedeledi; ayrıca, sonunda katılımcılar gibi grubun erişilebilirliği de hızla arttı. Black, 13 yaşında saygın bir yaşta reklam filmlerinde ilk çekimlerden sonra oyunculuk pususunu bırakmadı. 1987’de sevgilisi, Tim Robbins’in direktör olarak atandığı Kaliforniya Enstitüsü’ndeki Aktörler Çetesi grubuna katıldı. Grubun delegeleri arasında Black’in “Fanatic” filminde birlikte rol aldığı Eugene Cusack ve Black’in Tenacious D kategorisi için birlikte tartıştığı Kyle Gass da vardı[6][17]. 2009 yılında Black, Brütal Legend’in bilgisayar öncesi versiyonunda yol tamircisi Eddie Riggs’i harika bir şekilde seslendirdi ve bu ona Spike Video Oyunu Ödülü’nü kazandırdı.[34]

Jack Black’in filmleri

1994 yılında hayata geçirilen proje günümüze kadar varlığını sürdürmekte olup, televizyon kanallarının konuk programlarında ve yayın programlarında da Tarasun’a gerek duyulmaktadır. 1989’da Edinburgh Festivali’nde Tim Robbins’in Carnage adlı çizgi roman yapımında yer aldı.Sinematografinin sınavı 1992’de Robbins’in yazıp yönetmesinden şikayetçi olduğu siyasi hiciv Sunny Roberts’la geldi.

Geleceğin oyuncusu ilk kez 1982’de televizyonda bir bilgisayar öncesi oyunun reklamında görüldü. Son yıllarda Lazy Guy, allopatik eğitim sistemiyle boğuşan Poseidon ev okulunda eğitimini tamamladı ve ardından Los Angeles’taki California Enstitüsü’nde okumaya karar verdi ve havacılık salonu işini bıraktı. Üniversiteden kaçtıktan sonra Black’in babası ona destek olmak için bir vasiyette bulundu ancak adam kariyerine tutkuyla bağlıydı. 1997’de Bustard Black, Tenacious D ortağı Kyle Gass ve aktör David Cross ile birlikte HBO’nun sahte belgesel televizyon şovu Tenacious D’yi yarattı.

aviator game Pinco

Bütçesi 112 milyon dolar olan film dünya çapında 237 dolardan fazla gelir elde etti[31]. 1995 yılında Black, kült televizyon dizisi “Kullanılan Sırlar” (Zimtserl durumları, hikaye dizisi, “D.P. As for.”) filminde görüldü. Black, 1996’da Tim Burton’la “Savaş Fırtınası!” filminde çalıştı.

Related Post